ارتباط مستقیم با 30563 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس آیلتس بهرامی
ایران مدرس اخبار اخبار کنکور مراجعه به مشاور امری لازم برای انتخاب رشته صحیح در کنکور است

مراجعه به مشاور امری لازم برای انتخاب رشته صحیح در کنکور است

یک مشاور تحصیلی در خراسان جنوبی مراجعه به مشاورین مختلف را امری لازم دانست و افزود: چراکه هر مشاور از یک بعد به موضوع نگاه کرده است و می‌تواند نقش مهمی در این امر داشته باشد.


سرحدی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه خراسان جنوبی، با اشاره به اینکه انتخاب رشته از مهم‌ترین مراحل تحصیلی هر فرد است، گفت: برای رسیدن به شغل مناسب از طریق تحصیل باید در مسیری مناسب قرار گرفت که ابتدایی‌ترین پله‌های این مسیر رتبه و انتخاب رشته است که متاسفانه در حد نیاز به این مقوله اهمیت داده نمی‌شود و والدین و داوطلبان بیشتر بر روی رتبه توجه بیشتری نسبت به انتخاب رشته نشان می‌دهند.

وی انتخاب رشته صحیح را انتخابی دانست که با آگاهی کامل باشد و به دو موضوع آینده شغلی و علاقه به آن رشته توجه شده باشد.

این مشاور تحصیلی در خراسان جنوبی در ادامه تصریح کرد: منظور از علاقه میزان علاقه‌مندی است که در فرد پس از تحقیقات جامع در خصوص آن رشته تحصیلی کسب می‌کند نه علاقه‌ای که تشویق‌های کاذب اجتماع به فرد القاء می‌کند.

سرحدی با اشاره به اینکه انتخاب رشته هر فرد باید در اولین گام با مراجعه به مشاورین عمومی به شناخت رشته‌های مختلف و آشنایی با واژه‌هایی همچون اولویت، روزانه و شبانه، متمرکز و غیرمتمرکز اقدام کنند، گفت: این مشاوره‌ها به‌طور معمول در دانشگاه‌ها و مراکز مشاوره به صورت همایش برگزار می‌شود.

وی در ادامه افزود: افرادی که به هر دلیل به این همایش‌ها دسترسی ندارند نیز می‌توانند با مطالعه "ویژه‌نامه انتخاب رشته" که هر ساله به وسیله پیک سنجش منتشر می‌شود با بسیاری از اصطلاحات کنکوری و رشته‌ها به‌طور مختصر آشنا شوند.

سرحدی مرحله بعدی مشاوره عمومی را مشاوره فرد به فرد دانست و تصریح کرد: دومین گام مشاوره کمک می‌کند که داوطلب به شناخت تخصصی‌تر رشته‌های مورد علاقه خود پرداخته و در مورد دور و نزدیک بودن از محل سکونت، رشته محل‌های بومی و غیربومی مشاوره می‌شوند.

وی ادامه داد: در گام سوم که همان مشاوره تخصصی است داوطلب پس از انتخاب علاقه‌مندی‌ها، به‌طور دقیق اوضاع رشته و دانشگاه مورد نظر، کیفیت تدریس و سطح علمی، امنیت شهر و سختی‌های زندگی در شهری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارد و بسیاری از این موارد را از دانشجویان حاضر و حتی ادوار گذشته یا حال حاضر دانشگاه جویا شود تا در صورت قبولی به علت عدم سازگاری با تصورات باعث‌ زدگی از تحصیل نشود.

این مشاور تحصیلی در خراسان جنوبی گام نهایی و گام چهارم انتخاب رشته را انتخاب رشته با نرم‌افزار اعلام کرد و یادآور شد: این برنامه‌ها طبق نتایج سنوات گذشته به‌طور تقریبی به داوطلب می‌گوید امکان قبولی در کدامین رشته و دانشگاه‌ها برای وی بیشتر است.

سرحدی یکی از جامع‌ترین سایت‌ها برای انجام این کار را سایت سازمان سنجش اعلام کرد و افزود: سازمان سنجش به دلیل آمارها و بانک قوی اطلاعاتی که اختیار دارد این کار را با خطای کمتری نسبت به سایر نرم‌افزارها انجام می‌دهد.

وی در پایان مراجعه به مشاورین مختلف را امری لازم دانست و گفت: چراکه هر مشاور از یک بعد به موضوع نگاه کرده است و این داوطلب با استفاده از تجربیات همه آن‌ها و علاقه‌مندی‌های خود دست به انتخاب رشته مورد علاقه خود بزند نه این که همه کار را به مشاور سپرده که این امر کاری بسیار اشتباه است.

انتهای پیام

آمار بازدید: 229 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image