ارتباط مستقیم با 30594 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه
beikmohammadlou
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
ایران مدرس اخبار اخبار دانش آموزی راه‌اندازی رشته بورس در مدارس کشور

راه‌اندازی رشته بورس در مدارس کشور

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش از راه‌اندازی رشته بورس خبر داد و گفت: با مجموعه بورس تفاهم نامه‌ای ایجاد شده تا دانش آموزان علاقمند بتوانند در این رشته ادامه تحصیل دهند.



به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه همدان، علی زرافشان دوشنبه 19 آبان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دولت یاردهم به دولت الکترونیک توجه ویژه دارد و ما در تلاش هستیم تا زمینه‌های لازم برای تحقق دولت الکترونیک را فراهم کنیم.


وی افرود: با همکاری مجموعه بورس می خواهیم فضای مجازی را برای یادگیری بورس و آشنایی با بورس فراهم کنیم تا دانش آموزان وارد محیط واقعی تجارت و عمل شوند.


زرافشان یادآور شد: رشته بورس در سالتحصیلی جاری در برخی استانها راه اندازی شده و استانهای زیادی داوطلب بودند اما مراحل تصویب این رشته طول کشید و تاکنون تنها در سه استان راه اندازی شده است.


وی ادامه داد: مربیان آموزش این رشته تخصص دارند به طوریکه مجموعه بورس هم موظف به تامین نیروهای متخصص در این زمینه هستند و در سال آینده با توجه به برنامه های اعلام شده توسط بورس، این رشته در سایر استانها توسعه خواهد یافت.


زرافشان تصریح کرد: راه اندازی رشته بورس در مدارس بر روی رونق اقتصادی تاثیر مستقیم داشته و به سمت استغال‌های مبتنی بر برنامه های جدید پیش می‌رویم.


وی گفت: آینده بورس بسیار آینده روشن است و تقریبا یک خدمت فراگیر در کشور خواهد شد که ظرفیت شغلی زیادی در کشور ایجاد می‌کند و تمامی استانها این ظرفیت را خواهند داشت.


وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای آموزش و پرورش توجه به خلاقیت، نوآوری و توجه به پژوهشهای دانش آموزی است، گفت: ارتقاء کیفیت یادگیری از دیگر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است که این موضوع نشان دهنده اهمیت پژوهش های دانش آموزی است.


زرافشان ادامه داد: توسعه پژوهش سراها از دیگر برنامه‌های مهم آموزش و پرورش است که در این راستا علاوه بر 300 پژوهش سرای موجود 102 مورد دیگر افزوده شده است چرا که انجام امور پژوهشی در دانش آموزان موجب کشف استعداد دانش آموزان و بروز و ظهور خلاقیت آنها می شود.


معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اختصاص 10 میلیون تومان اعتبار برای هر یک از پژوهش سراهای موجود در کشور خبر داد و گفت: در مجموع سه میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز پژوهش سراها در نظر گرفته شده و برای هر یک از پژوهش سراهای جدید نیز 15 میلیون تومان اعتبار تخصیص داده ایم که در مجموع برای پژوهش سراهای جدیدالتاسیس 1.5 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.


وی گفت: خوشبختانه در حال حاضر پژوهش سراهای آموزش و پرورش جایگاهی پیدا کرده‌اند که به عنوان پارک علم و فناوری دانش آموزان شناخته شده است.


زرافشان تصریح کرد: تنها هشت پژوهش سرا دارای آزمایشگاه نانو بود اما با توجه به جهت گیری کشور به سمت پژوهشهای نانو موفق به تجهیز 32 پژوهش سرا به آزمایشگاه نانو شدیم.


وی ادامه داد: در حال حاضر 400 پژوهش سرا در کل کشور داریم که باید به 750 پژوهش سرا مجهز شویم.


معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در هر استان باید حداقل یک پژوهش سرای مجهز به آزمایشگاه نانو داشته باشیم تا دانش آموزان بتوانند یافته‌های خود را به ثبت برسانند.

وی بابیان اینکه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش بر اجرای طرحها نظارت دارند، اظهار کرد: هر گونه تغییر و تحولی در نظام آموزشی تحت نظر شورای عالی آموزش و پرورش انجام می شود بنابراین هر وزیری به طور دلخواه نمی تواند طرحی را که از قبل اجرا می شده حذف و یا طرحی جایگزین کند.


زرافشان تصریح کرد: جشنواره خوارزمی از جمله طرحهایی است که در آموزش و پرورش در سالهای گذشته تلاش هایی زیادی شد تا برگزار شود.


وی ادامه داد: در صورتی که در هر دوره وزیر آموزش و پرورش احساس کند اجرای طرحی ضرورت ندارد و یا طرحی در زمان خاصی ضروری نیست باید به شورای عالی آموزش و پرورش اعلام شود تا تمامی اعضای شورا موضوع را بررسی کنند و تصمیمات لازم را بگیرند.


زرافشان خاطرنشان کرد: موضوع مدرسه محوری یکی از موضوعاتی است که در گذشته بر اجرای آن تاکید زیادی شد اما در دوره‌ای دیگر به متمرکز کردن آنها توجه شد و هنگام تغییر سیاستها نیز آموزش و پرورش تحت تاثیر تحولات قرار می گیرد.


هوشمندسازی دانشگاه فرهنگیان در اولویت است


وی به هوشمندسازی مدارس اشاره کرد و گفت: نشست مشترکی بین وزیر آموزش و پرورش و وزیر ارتباطات برگزار شده که قرار شد تفاهم نامه ایجاد شود و به زودی توسط وزیران امضا می شود.


وی ادامه داد: هوشمندسازی دانشکاه فرهنگیان در اولویت هوشمندسازی قرار دارد چرا که اگر معلمان در فضایی هوشمند تربیت شوند و آموزش ببینند در جریان هوشمندسازی قرار خواهند داشت و بسیاری از مشکلات در این زمینه برطرف خواهد شد.


زرافشان تاکید کرد: هوشمندسازی پژوهش سراها از دیگر اولویتهای وزارت آموزش و پرورش است که در سالجاری پژوهش سراها هوشمند خواهند شد.


وی ادامه داد: هوشمندسازی مدارس بعد از هوشمندسازی دانشگاه فرهنگیان انجام می شود که امیدواریم با کمک مجموعه ارتباطات قدمهای بلندی در این زمینه برداریم.


معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مجموعه آموزش و پرورش برای تقویت رشته علوم انسانی اقدامات خوبی انجام داده است که یکی از آنها حضور دانش آموزان علاقمند به رشته علوم انسانی در جشنواره خوارزمی است.


وی تصریح کرد: در گذشته المپیادها مختص رشته‌هایی مانند فیزیک، زیست و ریاضی بود اما رشته علوم انسانی نیز در این زمینه گنجانده شد و دانش آموزان موفق در این المپیادها توانستند از مزایای المپیاد بهره مند شوند.


مدارس فرهنگ و معارف تاسیس می شود


زرافشان به تاسیس مدارس فرهنگ و معارف اشاره کرد و گفت: مدارس فرهنگ می‌تواند استعداد دانش آموزان علاقمند به رشته علوم انسانی را کشف کند.

آمار بازدید: 567 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image