ارتباط مستقیم با 30559 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی بهمن آبادی
beikmohammadlou
آموزشگاه راه ذکریا
ایران مدرس اخبار اخبار دانشگاه اخبار جدید دانشگاهها در سال 94

اخبار جدید دانشگاهها در سال 94

اخبار جدید دانشگاهها در سال 94 در این بخش ارائه شده است.



 



کاهش 13 درصدی پذیرش دانشجو در دانشگاه تربیت مدرس



معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس از کاهش 13 درصدی پذیرش دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: در مقطع دکتری نیز 20 درصد کمتر از سال قبل پذیرش خواهیم داشت.



دکتر مختار جلالی در گفتگو با خبرنگار «دانشگاهی» ایسنا با اشاره به مشخص شدن برنامه پذیرش دانشجویان در سال 94 توضیح داد: برنامه را برای سازمان سنجش ارسال کرده ایم و بر اساس آن، در مقطع دکتری 20 درصد کمتر از سال 93 پذیرش خواهیم داشت.



وی با اعلام کاهش 13درصدی پذیرش دانشجو افزود: همه دانشگاه ها افتخار می کنند که هرسال افزایش پذیرش دارند اما تربیت مدرس ترجیح می دهد تعداد محدود دانش آموخته با کیفیت داشته باشد. این دانشگاه مشکل صندلی خالی ندارد و رقابت برای گرفتن صندلی‌ها زیاد است.



رتبه دوم دانشگاه تربیت مدرس در میان دانشگاههای جامع کشور



جلالی با اشاره به فلسفه تشکیل دانشگاه تربیت مدرس گفت: این دانشگاه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به کمبود شدید اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها تاسیس شد. دانشگاه در آن زمان کنکور مستقل برگزار می‌کرد و با حمایت وزارتخانه، کادر هیات علمی دانشگاه ها را تربیت می کرد که می‌توان گفت بالای 90 درصد دانشگاه‌ها در اعضای هیات علمی خود از دانش آموختگان دانشگاه تربیت مدرس استفاده می‌کنند.



به گفته وی این دانشگاه با عمر 30 ساله خود، اکنون بالای 25 هزار دانش آموخته در مقطع دکتری و ارشد دارد و توانسته با عمر کوتاه خود، جزو پنج دانشگاه برتر از نظر علمی باشد.



وی در این باره توضیح داد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) جداول رتبه بندی دانشگاه‌های کشور در سال 92 را منتشر کرده است که بر اساس آن، دانشگاه تربیت مدرس در میان دانشگاههای جامع کشور در رتبه دوم قرار دارد.



معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در توضیح اقدامات انجام شده در سال 93 گفت: از آنجا که پرونده برخی از دانش آموختگان بالای 100 صفحه مدارک دارد، برای 25 هزار دانش آموخته ای که پرونده داشتند بایگانی الکترونیکی به غیر از بایگانی فیزیکی راه اندازی شد تا اطلاعات آماری دقیقی داشته باشیم. هم چنین حدود 3000 دانش آموخته دکتری و کارشناسی ارشد داشتیم که از رتبه‌های برتر در مراسمی قدردانی شد.



عدم پذیرش دکتری در پردیس تربیت مدرس



جلالی با اشاره به تنوع مکانیزم پذیرش در این دانشگاه ادامه داد: پذیرش به صورت روزانه، نوبت دوم،‌الکترونیکی، پردیس و ... انجام می شود. اما در پذیرش پردیس با احتیاط عمل کردیم و درعین اینکه مجوز پذیرش دکتری در همه رشته‌ها را داشتیم، در یک رشته هم پذیرش انجام ندادیم.



وی تصریح کرد: فقط در کارشناسی ارشد، با احتیاط و در نظر گرفتن کیفیت پذیرش داشتیم. احتیاط در حدی بود که کلاسهای پردیس را با کلاسهای روزانه ادغام نکردیم، چنانچه حتی اگر در پردیس سه داوطلب بود برای آنها کلاس مستقل تشکیل دادیم.



وی سپس با تاکید بر لزوم تقویت روابط بین الملل اظهار کرد: از 16 کشور مختلف پذیرش داشتیم و حدود 93 دانشجوی ارشد و 56 دانشجوی دکتری داریم که عمدتا از کشورهای همجوار و همسایه مثل عراق و افغانستان هستند. از کشورهای آرژانتین، پاکستان، ژاپن، نیجریه، هندوستان و ... نیز پذیرش داشتیم.



تربیت مدرس دارای بهترین سرانه استاد به دانشجو است



معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه این دانشگاه دارای بهترین سرانه استاد به دانشجو بین کل دانشگاه‌های ایران است، تشریح کرد: مثلا اگر حدود 10هزار دانشجو در سیستم داشته باشیم، نزدیک به 700 هیات علمی داریم و چون در مقطع کارشناسی دانشجو نداریم، سیاست کلان دانشگاه در گسترش کمی هیات علمی نیست بلکه در جهت کیفیت است.



وی هم چنین درباره وضعیت اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: اکثر گروه‌ها 5 نفر هیات علمی دارند چون تعداد دانشجویان آن گروه 20 یا 30 است و بنابراین سرانه هر استاد حدودا 7 دانشجو خواهد بود. رشته‌هایی که نیاز به هیات علمی جدید دارد فراخوان می دهد و از بین بهترین دانش آموختگان،‌ آنها را پذیرش می کند. اولویت پذیرش با دانش آموختگان خارج از کشور است، چون عضو هیات علمی باید به جدیدترین اطلاعت علمی رشته خود مجهز باشد تا بتواند دانشجویان را آموزش دهد.



کمک مالی به تحقیقات دانشجویی



به گفته معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس، تسهیلاتی که به اساتید این دانشگاه داده می شود در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها مناسب نیست اما امکانات و تسهیلات خوبی در اختیار دانشجویان است.



جلالی در این خصوص توضیح داد: دانشجویان تربیت مدرس، تعدادی درس صلاحیت مدرسی می‌گذرانند که اوایل 20 واحد بود و اکنون کمتر شده است. آنها به ازای واحدهایی که در زمینه تخصصی تدریس می‌گذرانند، گواهی صلاحیت مدرسی می‌گیرند که در زمینه استخدام مفید است.



وی ادامه داد: در پذیرش دانشجویان سعی شده به بالای 90 درصد خوابگاه داده شود و برای تحقیقات نیز به آنها کمک می‌شود. چنانچه دانشجوی کارشناسی ارشد تا حدود 3 میلیون و دانشجوی دکتری تا 7میلیون برای نگارش رساله از دانشگاه دریافت می کند.



حذف دانشجویان با سطح علمی پایین در ترم دو یا سه



وی سپس با بیان اینکه شاید تربیت مدرس سخت گیرانه‌ترین آئیین نامه ها و ضوابط را دارد، به وضعیت نمرات دانشجویان اشاره کرد و گفت: به دلیل دقت و سخت‌گیری اعضای هیات علمی، میانگین معدل دانشجویان بالا نیست و اگر دانشجویان نتوانند خودشان را به سطح کلاس و استاد برسانند در ترم دو یا سه حذف می شوند بنابراین سطح علمی تنزل پیدا نمی‌کند که به سطح دانشجویان برسد بلکه آنها باید تلاش کنند سطح علمی خود را افزایش دهند.



به گفته وی از بین 16 دانشکده مستقر در این دانشگاه، بیشترین تعداد دانشجویان در دانشکده علوم انسانی،‌ فنی مهندسی و پزشکی مشغول به تحصیل هستند.



معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به بازبینی شیوه های پذیرش و آیین نامه های دانشگاه در سال 94، توضیح داد: سعی در پذیرش دانشجویان برتر داریم و چون ظرفیتمان محدود است اعتقاد داریم صندلی ها باید در اختیار بهترین ها قرار گیرد.



وی درباره حمایت از دانشجویان برتر گفت: مثلا برای دانشجوی دکتری که رتبه اول کشوری داشته باشد و دانشگاه ما را انتخاب کند 15 میلیون تومان جایزه در نظر گرفته‌ایم که طی 3 مرحله پرداخت می شود. 5 میلیون تومان در ترم اول و باقی این مبلغ طی پروسه ارزیابی دانشجو داده می‌شود.



88 نفر از وزیران، دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس هستند



جلالی در ادامه عنوان کرد: از 25هزار دانش آموخته ای که داریم، 88 نفر از وزیران و مسئولین رده بالای کشوری دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس هستند که اگر بتوانیم از تجارب و همفکری آنها استفاده کنیم مفید خواهد بود. کانون دانش آموختگان نیز در سال 93 فعال شد تا بتواند از پتانسیل فارغ التحصیلان این دانشگاه استفاده کند.



وی سپس به برگزاری کارگاه های آموزشی برای اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: سال قبل 6 کارگاه با محورهای تکنولوژی آموزشی، استفاده از فضای مجازی و ...برگزار کردیم و 24 کارگاه در سال جدید برگزار خواهیم کرد، چون اعتقاد داریم علم اعضای هیات علمی باید به روز شود و با نرم افزارها و تکنولوژی آشنا باشد. این کارگاه ها بر اساس نیاز دانشگاه و علاقه هیات علمی طراحی شده است و گاهی متقاضی به حدی زیاد است که مجبور به تکرار کارگاه می‌شویم.



رشته ها و سرفصل ها بازنگری می شوند



معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر لزوم بازنگری برخی رشته ها و سرفصل دروس افزود: هر سه سال، دانش برخی رشته‌ها دو برابر می شود و نمی توانیم سرفصلی را که برای 10سال پیش بوده است به دانشجو تدریس کنیم. بازبینی برخی رشته ها در وزارت علوم انجام می شود و برخی دیگر را در دانشگاه بازبینی خواهیم کرد.



وی تصریح کرد: جامعه به بعضی رشته ها نیاز ندارد و آنها را به رشته هایی که جامعه نیاز دارد سوق می دهیم. همچنین رشته های کاربردی مورد نیاز جامعه را با استفاده از پتانسیل دانشگاه راه اندازی خواهیم کرد که تعدادی از آنها مانند رشته نانوبیوتکنولوژی راه اندازی شده است. رشته انرژی‌های نو نیز در حال راه اندازی است که نیاز به همکاری دانشکده های علوم پایه، فنی مهندسی،‌کشاورزی و .. دارد.



وی با اشاره با تنوع و گستردگی رشته‌ها گفت: 113 رشته در مقطع دکتری و 172 رشته در مقطع کارشناسی ارشد داریم و از معاونین آموزشی دانشکده‌ها خواسته‌ایم رشته هایی را که نیاز به بازنگری دارند اعلام کنند تا در دفتر برنامه‌ریزی به ترتیب اولویت بررسی شوند.



 





دانشجویان خواجه نصیر دارای کارت هوشمند دانشجویی می‌شوند



معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر به تشریح برنامه های این دانشگاه در سال جدید پرداخت و گفت: ایجاد برخی امکانات رفاهی مانند ایجاد خشکشویی و نانوایی در خوابگاه ها در دستور کار است.



دکتر سید محمدرضا خلیلی در گفتگو با خبرنگار «دانشگاهی» ایسنا، درباره وضعیت کارت هوشمند دانشجویی که قرار بود از بهمن ماه به دانشجویان ارائه شود، گفت: این کارت هنوز فعال نشده چرا که نیاز به هماهنگی کل سیستم ها دارد. کارت هوشمند دانشجویی تا اواخر اردیبهشت به دانشجویان ارائه می شود.



وی کیف پول بانکی را یکی از کارکردهای کارت هوشمند دانشجویی دانست و افزود: این کارت میتواند به عنوان عابر بانک نیز مورد استفاده قرار گیرد و توسط آن از دستگاه های کارت خوان پول دریافت شود. هم چنین برای تغذیه، تردد در خوابگاه ها، و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.



معاون دانشجویی خواجه نصیر ادامه داد: هم چنین دانشجویان از طریق این کارت می توانند با تخفیف 50درصد از اتوبوس های شرکت واحد استفاده کنند، در سال چندین بار رایگان سینما بروند و برنامه استخر نیز برایشان در نظر گرفته شده است.



خلیلی اعلام کرد: اولین دانشگاهی هستیم که این کارت را ارائه می دهیم و این طرح به صورت آزمایشی در دانشگاه خواجه نصیر انجام می شود. اگر موفقیت آمیز بود شاید برای تمام دانشگاه ها نیز عملی شود.



وی سپس درباره مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز مشاوره دانشگاه خواجه نصیر به عنوان مرکز مشاوره فعال از طرف وزارتخانه شناخته شد و می بینیم که مشکلات دانشجویی کمرنگ شده است.



به گفته وی مشاوره به صورت الکترونیک و تلفنی نیز صورت می گیرد و روان شناسان از خوابگاه ها سرکشی کرده و با دانشجویان در ارتباط هستند.



خلیلی سپس در توضیح اقدامات سال آینده این دانشگاه گفت: خوابگاه میر عماد توسط واقفی قرار است برای دختران با ظرفیت 600 نفر تاسیس شود و امور مربوط به مجوزهای آن در حال انجام است. همچنین خوابگاه متاهلی مستقر در خیابان جمهوری مشکلاتی داشت که برای فروش آن اقدام کرده ایم و در حال اخذ مجوز برای ساخت خوابگاهی در مرکز شهر برای متاهلین هستیم.



وی ادامه داد: تخصیص امکانات رفاهی مثل نانوایی و خشکشویی و هم چنین ادغام رستوران ها و واگذاری آن به بخش خصوصی در دستورکار است تا بار معاونت دانشجویی کمتر و نظارت آن بر کیفیت غذاها بیشتر شود.



 





ایجاد 7 مرکز تخصصی بین‌المللی در واحد آکسفورد دانشگاه آزاد



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد گفت: در سال گذشته 7 مرکز تخصصی بین المللی، تحقیقاتی، پژوهشی و آموزشی در واحد آکسفورد ایجاد شد و در سال جاری نیز، تهیه و تدوین اساسنامه دانشگاه بین المللی دی 8 و آیین نامه های مربوطه و کمک به راه اندازی این دانشگاه در دستور کار است.



به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر احد باقرزاده درخصوص عملکرد سال 93 واحد آکسفورد و برنامه های سال 94 این واحد گفت: ارائه خدمات نوین آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای واحدهای داخلی در دستور کار واحد آکسفورد دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.



عضو شورای راهبردی بین الملل دانشگاه آزاد با توجه به عملکرد واحد آکسفورد در سال 1393 اظهار کرد: بازگشایی و فعال سازی مجدد واحد آکسفورد حسب مصوبه هیات رئیسه دانشگاه در سال 93 و پیشنهاد ایجاد 7 مرکز تخصصی بین المللی، تحقیقاتی و پژوهشی و آموزشی در واحد آکسفورد مهم ترین اتفاق و دستاورد این واحد در سال گذشته بود.



مدیریت برگزاری بخشی از اجلاس بین المللی آسایهل در واحد اصفهان و تمهید مقدمات همکاری های دوجانبه با دانشگاه های عضو انجمن کشورهای جنوب آسیا(OICC) و کمک به پیشبرد اهداف بین المللی دانشگاه در مشارکت نزدیک با حوزه معاونت بین الملل از فعالیت های دانشگاه آزاد آکسفورد در سال جدید است



وی، اخذ مجوز شورای اعتباربخشی کشور انگلستان(BAC) از وزارت علوم انگلستان برای امکان فعالیت های آموزشی در این کشور و صدور دعوت نامه برای اخذ ویزا از سوی داوطلبان، ثبت و راه اندازی مرکز همکاری های بین المللی واحد آکسفوردOICC، ثبت و راه اندازی کالج زبان آکسفوردOLC برای برگزاری دوره های مختلف آموزش زبان انگلیسی و آماده سازی زیرساخت های لازم برای این دو مرکز شامل طراحی و راه اندازی 2 وب سایت جداگانه با قابلیت بالا و به کارگیری مدیران و پرسنل هر دو مرکز را از جمله دستاوردهای سال گذشته واحد آکسفور دانست.



باقرزاده ادامه داد: طراحی دوره های مختلف در هر یک از این مراکز شامل دوره های کوتاه مدت تخصصی برای روسا و معاونان دانشگاه ها و مدیران و کارشناسان سازمان ها و موسسات دولتی و خصوصی و دوره های آموزش زبان عمومی و تخصصی برای همه علاقه مندان و هماهنگی درخصوص جذب دانشجویان میهمان زبان انگلیسی برای گذراندن ترم تحصیلی خود و همچنین جذب دانشجویان دکترا برای گذراندن دوره آموزش IELTS و EPT در کالج زبان آکسفورد بخش دیگری از فعالیت های این واحد بود.



انعقاد قرارداد با واحدهای درون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی برای عضویت در مرکز همکاری های بین المللی آکسفورد جهت اخذ سرویس های مختلف کیفی سازی فعالیت های پژوهشی واحدها و حرکت به سمت بین المللی شدن آنها، مسئولیت مدیریت هماهنگی اجلاس آسایهل که با حضور روسا و نمایندگان بیش از 164 دانشگاه کشورهای مختلف از جمله آسیای جنوبی، اروپا، آمریکا و آفریقا اردیبهشت سال آینده در واحد اصفهان(خوراسگان) تشکیل خواهد شد و مشارکت نزدیک با حوزه معاونت بین الملل دانشگاه درخصوص اجرای طرح بین المللی سازی دانشگاه از دیگر دستاوردهای سال گذشته واحد آکسفورد است که باقرزاده آنها را عنوان کرد.



بازگشایی و فعال سازی مجدد واحد آکسفورد حسب مصوبه هیات رئیسه دانشگاه در سال 93 ، پیشنهاد ایجاد 7 مرکز تخصصی بین المللی، تحقیقاتی و پژوهشی و آموزشی در واحد آکسفورد و انعقاد قرارداد با واحدهای درون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی برای عضویت در مرکز همکاری های بین المللی آکسفورد مهم ترین اتفاق و دستاوردهای این واحد در سال گذشته بود



رئیس واحد آکسفورد برنامه های این واحد در سال 1394 را برشمرد و به آنا گفت: استمرار مدیریت و سرپرستی تحصیل باقی‌مانده دانشجویان بورسیه دکترا (AUO)، ادامه جذب و اعزام دانشجویان مقاطع مختلف برای شرکت در دوره های تخصصی زبان انگلیسی در کالج زبان آکسفورد(OLC ) و ادامه اعزام دانشجویان مقطع لیسانس (دوره ترمیک) برای میهمانی یک ترم تحصیلی در کالج زبان آکسفورد از برنامه‌های این واحد در سال جدید است.



وی با توجه به ارائه خدمات پژوهشی و تخصصی در قالب دوره های مدیریتی و حرفه ای به واحدهای عضو مرکز همکاری های بین المللی آکسفورد(OICC)، برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی و حرفه ای برای موسسات و سازمان های دولتی و بخش خصوصی از جمله شهرداری ها و نظام مهندسی استان خراسان، راه آهن جمهوری اسلامی ایران،صنعت فولاد کشور و انجمن آبیاری کشور(OICC) را از دیگر برنامه های سال 94 واحد آکسفورد دانست.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، باقرزاده افزود: ادامه همکاری علمی و پژوهشی با وزارت نفت در قالب پروژه مصوب فی مابین دانشگاه با وزارت نفت(OICC)، مدیریت برگزاری بخشی از اجلاس بین المللی آسایهل در واحد اصفهان و تمهید مقدمات همکاری های دوجانبه با دانشگاه های عضو انجمن کشورهای جنوب آسیا(OICC) و کمک به پیشبرد اهداف بین المللی دانشگاه در مشارکت نزدیک با حوزه معاونت بین الملل بخش دیگری از فعالیت های جدید دانشگاه آزاد آکسفورد است.



به گفته رئیس واحد آکسفورد، تهیه و تدوین اساسنامه دانشگاه بین المللی دی 8 و آیین نامه های مربوطه و کمک به راه اندازی دانشگاه، اعطای نمایندگی کالج زبان آکسفورد (OLC) به واحدهای آیت الله آملی، تبریز و گلبهار مشهد و سایر واحدهای جامع و بسیار بزرگ دانشگاه(حائز شرایط ویژه) توسعه همکاری های پژوهشی در قالب کنفرانس و همایش های بین المللی، کمک به ایجاد شرکت های دانش بنیان در واحدهای عضو OICC، تشکیل مرکز تحصیلات الکترونیکی در واحد آکسفورد حسب مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، تشکیل مرکز تحقیقات راهبردی و تحصیلات تکمیلی و دوره رهبری نوین در آموزش عالی برای روسای دانشگاه ها و موسسات آموزشی از دیگر برنامه های سال جدید این دانشگاه است.


آمار بازدید: 1523 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image