ارتباط مستقیم با 30673 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه
beikmohammadlou
تدریس آیلتس بهرامی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
ایران مدرس اخبار سایر اخبار وعده تحقق نیافته وزارت علوم درباره راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان (1 مرداد 92)

وعده تحقق نیافته وزارت علوم درباره راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان (1 مرداد 92)

مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم از یک وعده تحقق نیافته در حوزه آموزشی عالی خبر داد و گفت: عدم راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان یک وعده تحقق نیافته وزارت علوم در این دوره است.سعید قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره عدم راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان در وزارت علوم ابتدا به اقداماتی اشاره کرد که در این مدت توسط وزارت علوم برای استعدادهای درخشان انجام شده است.


وی در این باره، گفت: حوزه استعداد درخشان از چند جهت مورد توجه و اولویت است، شورای هدایت استعدادهای درخشان حدود 15 سال پیش به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، در طول این مدت فعالیتهای این شورا به همراه یک کمیته تخصصی ذیل آن در زمینه های آموزشی و پژوهشی صورت می گرفت.

این مقام مسئول وزارت علوم در ادامه، اضافه کرد: اما مباحث در این زمینه وجود دارد و ابتدا می توان این سوال را پرسید که آیا تمام دانشجویان کشورمان در تمام زیرنظامها می توانند از امکانات استعدادهای درخشان بهره مند شوند یا خیر؛ جواب این است که دانشجویان در سنوات گذشته حداکثر در دانشگاههای برتر می توانستند از آیین نامه موجود و مرتبط استفاده کنند.

قدیمی با اشاره به اقدامات جدید در دوره جدید برای دانشجویان استعدادهای درخشان، اظهار داشت: در این دوره اقدامات جدید به تمام کشور تسری یافت و هر دانشجوی کارشناسی در هر جای کشور و در هر رشته تحصیلی که جزء ده درصد برتر باشد این شانس را دارد که در مقطع بالاتر بدون کنکور ادامه تحصیل دهد.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی در ادامه با بیان اینکه اگر چه این تسری یافتن مشکلات زیادی برای وزارت علوم ایجاد کرد و در گذشته مخاطبان کمتر از یک دهم درصد دانشجویان بودند، افزود: سال گذشته نزدیک به 4 هزار دانشجو از این تسهیلات استفاده کردند و عملاً شورای هدایت استعدادهای درخشان با یک گروه به هیچ عنوان ظرفیت این تعداد از دانشجو را نداشت.

قدیمی درباره تسهیلات استعدادهای درخشان در حوزه ارشد و دکتری به خصوص در حوزه دکتری، گفت: طی 15 سال گذشته به اشتغال دانشجویان استعدادهای درخشان توجهی نشده بود اما در دوره جدید با هماهنگی مرکز جذب هیئت علمی شرایط ویژه ای برای این دانش آموختگان ایجاد شد و امروزه از طریق سامانه جذب و بنیاد ملی نخبگان زمینه های اشتغال استعدادهای درخشان در اولویت قرار گرفته است.

این مقام مسئول وزارت علوم، گفت: متاسفانه ما نتوانستیم دفتر استعدادهای درخشان را در وزارت علوم راه اندازی کنیم و یکی از چالشهای ما این است که با گسترش تکالیف این حوزه هنوز از نظر ساختاری، یک گروه کوچک این مسئولیت را پشتیبانی می کند در حالیکه می توانست حداقل در یک اداره کل که 5 گروه را پوشش می دهد، شروع به فعالیت کند.

وی با بیان اینکه این امکان وجود داشت که دفتر استعدادهای درخشان حتی به عنوان یک مرکز راه اندازی شود، اظهار داشت: این دفتر در سطح وسیعتری هم می توانست مرکزی مستقیم زیر نظر وزیر علوم باشد؛ در واقع می توان عدم تاسیس دفتر استعدادهای درخشان را یکی از وعده های تحقق نیافته عنوان کرد.

قدیمی ابراز امیدواری کرد که راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان در دولت بعدی تحقق یابد.

کلمات کلیدی: راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان، دلایل عدم راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان، یک وعده تحقق نیافته در حوزه آموزشی عالی، استعدادهای درخشان، وزارت علوم، عدم راه اندازی دفتر استعدادهای درخشان

آمار بازدید: 260 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image