ارتباط مستقیم با 30949 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
beikmohammadlou
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی زبان استاد غفاریان
آموزشگاه راه ذکریا
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
ایران مدرس اخبار اخبار علوم پزشکی راه‌اندازی نهضت نرم‌افزاری ارتقای دانش هیئت علمی، مهم‌ترین اولویت آموزش پزشکی

راه‌اندازی نهضت نرم‌افزاری ارتقای دانش هیئت علمی، مهم‌ترین اولویت آموزش پزشکی

رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی کشور یکی از مهم‌ترین اولویت آموزش علوم پزشکی را بهبود وضعیت نیروی انسانی دانست و گفت: نهضت نرم‌افزاری در زمینه ارتقای سطح دانش اعضای هیات علمی باید در سطح دانشگاه ها و مرااکز علمی تحقیقاتی کشور راه‌اندازی شود.



دکتر بهرام عین‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه در آموزش علوم پزشکی عوامل مختلفی دخیل هستند، افزود: با این حال با توجه به اثرگذاری بیشتر نیروی انسانی و هیئت علمی در این زمینه و شرایط تحریم که باعث محدودیت در زمینه خرید تجهیزات و امکانات آموزشی شده است، بهبود و ارتقای سطح علمی و توانایی‌های آموزشی اعضای هیئت علمی مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.


وی با اشاره به اینکه هیئت علمی باید به معنای واقعی عالم و توانا باشد، تصریح کرد: نهضت نرم‌افزاری در زمینه ارتقای سطح دانش در بین اعضای هیئت علمی می‌تواند بسیار موثر باشد چرا که دسترسی به اطلاعات روز و آشنایی با فنون تدریس مدرن در افزایش سطح کیفی استادان تاثیرگذار است.


وی با اشاره به اینکه یک متخصص آگاه و خوب لزوما نمی‌تواند یک معلم خوب نیز باشد، تصریح کرد: برای آنکه یک متخصص خوب آگاهی لازم برای تدریس را داشته باشد، لازم است با ابزار تدریس آشنا شود و آنها را به خوبی به کار گیرد.


رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی با تاکید بر اینکه ایجاد رابطه مناسب و نزدیک بین استاد و دانشجو می‌تواند دانشجویان را به درس علاقه‌مند کند، ادامه داد: استاد نباید دانشجویان ضعیف را از کلاس طرد کند بلکه یک استاد توانا می‌تواند دانشجویان ضعیف را نیز با کیفیت مناسب تربیت کند.


وی افزود: بحث آموزش فن شاگردپروری در بین اعضای هیئت علمی نکته مهمی است که می‌تواند اولویت مهم حوزه آموزش علوم پزشکی در حال حاضر باشد.


عین‌اللهی با بیان اینکه برای کسب جایگاه مرجعیت در آموزش علوم پزشکی لازم است در کنار تقویت نیروی انسانی روی جوانان و نسل آینده این حوزه نیز سرمایه‌گذاری شود، گفت: همچنین برای ارزیابی و سنجش مداوم سطح اعضای هیئت علمی لازم است یک سیستم ارزیابی مناسب به کار گرفته شود.


وی خاطر نشان کرد: بازرسی به جای بکارگیری علم ارزیابی، هیچ تاثیری در بهبود سطح علمی و کیفی نیروی انسانی در آموزش علوم پزشکی ندارد و امروزه نیز در کشور بدترین نظام ارزیابی، یعنی نظام بازرسی در این زمینه حاکم است.


رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی با تاکید بر اینکه سیستم ارزیابی باید بتواند به تقویت آموزش علوم پزشکی کمک کند، اظهارکرد: متاسفانه برخی نشریات تنها نقاط ضعف این نظام آموزشی را بزرگ می‌کند که این بزرگترین اشتباه در ارزیابی است درواقع ارزیابی باید با هدف بهبود کیفیت صورت گیرد که این امر نیازمند بکارگیری سیستم‌های ارزیابی درونی و بیرونی خاصی است.


عین‌الهی در خاتمه با تاکید بر اینکه بزرگنمایی نقاط ضعف آموزش علوم پزشکی به حل مشکلات این بخش کمکی نمی‌کند، تصریح کرد: نظام ارزیابی مناسب می‌تواند در این زمینه باعث ارتقای کیفیت هیئت علمی شود.

آمار بازدید: 209 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image