ارتباط مستقیم با 30947 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
آموزشگاه راه ذکریا
beikmohammadlou
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس ریاضی رجبی
آموزشگاه
تدریس خصوصی زبان استاد غفاریان
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
ایران مدرس اخبار سایر اخبار سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی راه اندازی شد (16 مرداد 92)

سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی راه اندازی شد (16 مرداد 92)

مدیر کل دفتر گسترش از راه اندازی سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی خبر داد.


به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل حسنی گفت: با توجه به گذشت بیش از نیم قرن از عمر تاسیس شورای گسترش عالی که امر خطیر ایجاد، توسعه و ارتقاء دانشگاه ها و مراکز عالی آموزشی کشور را برعهده دارد و نظر به توسعه روز افزون آموزش عالی کشور، فقدان یک سامانه یکپارچه الکترونیکی که بتواند روش رو به رشد فوق را مدیریت کند احساس می شد بنابراین ایجاد سامانه توسعه هوشمند آموزش عالی در دستور کار این دفتر قرار گرفت که طی دو فاز پیاده سازی و هوشمند سازی انجام شد.

وی درباره اهداف فاز یک این پروژه گفت: اهداف فاز یک این پروژه پیاده سازی تمام اجزاء فرایند بررسی امکان ایجاد رشته ها درخواستی در دفتر گسترش و امکانات لازم آن همچنین ثبت تمام درخواست ها ایجاد رشته های دانشگاهی توسط واحد های آموزشی به صورت الکترونیکی است.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی ادامه داد: این سامانه دارای پنل های گوناگون مدیر سامانه، مدیر آموزشی، واحد آموزشی، دبیرخانه، دبیر کمیته، کارشناس کمیته، عضو کمیته، دبیر شورا، کارشناس شورا، واحد ستادی، استانی و شهرستانی زیرنظام همچنین کارشناس عناوین برنامه های آموزشی است.

وی گفت: این بخش کاربران ارشد زیرنظام های آموزش عالی کشور و دبیران کارشناسان و اعضای کمیته های تخصصی دفتر گسترش آموزش عالی را مدیریت می کند چون در این سیستم تمامی دانشگاه ها از طریق لیست رشته های مصوب موجود در سامانه که به تصویب شورای برنامه ریزی آموزش عالی رسیده است می تواند رشته های مورد نظر خود را انتخاب کند و دیگر مشکل عدم تطابق عنوان رشته درخواستی با سرفصل آموزشی مصوب وجود نخواهد داشت.

حسنی گفت: حلقه اولیه این سامانه واحد آموزشی است که با ایجاد و تکمیل پروفایل و سپس فرم های مربوط و پیوست کردن مدارک لازم درخواست را وارد چرخه کاری سامانه می کند در فاز یک پروژه، دانشگاه ها می توانند از میان رشته های تعریف شده بر اساس نام رشته، گروه، مقطع، نوع پذیرش و شیوه پذیرش درخواست خود را ثبت کرده و برای بررسی به دبیرخانه دفتر گسترش ارسال کنند.

به گفته وی یکی دیگر از قابلیت های این سامانه مونیتورینگ درخواست ها به صورت لحظه به لحظه توسط واحد آموزشی است.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی افزود: مدیریت بخش عمده فرایند بررسی امکان ایجاد رشته درخواستی ارسالی توسط واحد آموزشی پس از ارجاع دبیرخانه گسترش، بر عهده دبیر و کارشناس کمیته است و بررسی ها بر اساس ضوابط و مقررات آموزش عالی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: پس از بررسی و تایید در کمیته تخصصی تمام درخواست ها به دبیر شورا جهت طرح در شورای گسترش آموزش عالی ارجاع می شود. دبیر شورا پس از بررسی و تایید درخواست ها را برای کارشناس شورا جهت درج مصوبات در صورت جلسه شورای گسترش آموزش عالی ارسال می کند.

وی افزایش سرعت، دقت و کارایی و صرفه جویی در زمان جهت ارسال درخواست ایجاد رشته های جدید، کاهش مراجعات حضوری و تلفنی کارشناسان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به دفتر گسترش، مشاهده وضعیت رشته درخواستی در مراحل مختلف فرایند بررسی امکان ایجاد رشته، مکاتبه الکترونیکی بین واحدهای مختلف و امکان تفکیک رشته های مخصوص هر دانشگاه با توجه به تقسیم کار دفتر مزایای این سیستم است.

کلمات کلیدی: سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی، راه اندازی سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی، سامانه هوشمند، توسعه آموزش عالی، شورای گسترش عالی

آمار بازدید: 245 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image