ارتباط مستقیم با 30950 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس ریاضی رجبی
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی زبان استاد غفاریان
ایران مدرس اخبار سایر اخبار ورود نخستین تبلت آموزشی مایکروسافت به بازار (15 آبان 91)

ورود نخستین تبلت آموزشی مایکروسافت به بازار (15 آبان 91)

در سال‌های اخیر فن‌آوری نقش پررنگی در تحول شیوه‌های آموزشی پیدا کرده است و در این میان تبلت‌ها سهم ویژه‌ای را به خود اختصاص داده‌اند. پس از آنکه کمپانی "اپل" گام‌های نخست را در تولید تبلت‌ها برداشت و در این بازار خود را بی‌رقیب می‌دید، این بار کمپانی عظیم مایکروسافت با پرده‌برداری از نخستین تبلت خود در سال جاری به نام "سرفیس" نام خود را به عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح تبلت‌های آموزشی بر سر زبان‌ها انداخت.



به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نظر می‌رسد با حضور پررنگ تبلت‌ها در نظام آموزشی کشورهای پیشرفته، دنیا در حال گام گذاشتن در راه آموزش بدون کاغذ باشد. یکی از دلایل اصلی استفاده از تبلت‌ها به جای رایانه‌های رومیزی و لپ‌تاپ‌ها، دارا بودن اندازه کوچک قابل حمل با کارایی سیستم‌های رایانه‌های رومیزی می‌باشد.


بنابر گزارش پایگاه اینترنتی "اینسایدهرد"، تبلت جدید مایکروسافت در حقیقت دستگاهی بین لپ‌تاپ و تبلت است. این دستگاه در واقع تبلتی است برای دریافت مطالب درسی و لپ‌تاپی جهت انجام تکالیف و تولید محتوای درسی. استفاده آسان از تبلت‌ها، قابلیت حمل آسانتر و قدرت بیشتر در نگهداری باتری، باعث محبوبیت این دستگاه‌ها در بین دانش‌آموزان و دانشجویان شده است.


در واقع آنچه برای آموزش آنلاین لازم است دستگاهی است که تمام مزایای لپ‌تاپ‌های سنتی را آمیخته با مزایای تبلت‌ها دارا باشد. قابلیت حمل و استفاده آسان فرصت‌های یادگیری را افزایش می‌دهد، ضمن اینکه راه‌اندازی این سیستم‌ها غالبا بسیار آسان‌تر و سریعتر است.


چند عامل بسیار تاثیرگذار تبلت‌ها در آموزش آنلاین عبارتند از1- فراهم کردن اطلاعات درسی 2- آسان‌سازی 3- توانایی ارتباطی (توانایی در ارتباط با وسایلی نظیر ویدئو پروژکتور، نرم‌افزارهای تحت وب و طراحی و ...) 4- امکانات (با دارا بودن قابلیت‌هایی نظیر دستیار صوتی) 5- نگهداری (قابلیت استفاده از نرم‌افزارهایی مانند آفیس و آوت لوک) 6- ظرفیت‌های نهفته مانند استفاده از اینترنت موبایل در صورت عدم دسترسی به اینترنت بی‌سیم.


با وجود اینکه تبلت‌های تولیدی مایکروسافت تمام امکانات فوق نظیر استفاده از اینترنت موبایل را دارا نیستند، اما به نظر می‌رسد در نسخه‌های دوم یا سوم این تبلت، این قابلیت‌ها نیز به آن افزوده شوند. در نتیجه، ورود به تحصیل و آموزش آنلاین توسط تبلت "سرفیس" سرآغاز خوبی به نظر می‌رسد.


کلمات کلیدی: تبلت آموزشی مایکروسافت، تبلت آموزشی، تبلت، تبلت جدید مایکروسافت

آمار بازدید: 227 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image